Lovak kezelését szerdán 8-12 óra között, illetve pénteken 8-18 óra között végzem előre egyeztetett időpontban.

Időpont egyeztetés végett kérem, hívjon a +36 20 323 0121 telefonszámon, vagy írjon az info@drtornyi.hu email-címre!

Telefonon csak a „rendelési időmben” vagyok elérhető, azaz:

  • kedden és csütörtökön 14-20 óra között
  • szerdán 8-12 óra között
  • pénteken pedig 8-16 óra között.

Amennyiben telefonhívása alkalmával éppen beteget látok el, a munkám befejeztével azonnal visszahívom.

2019. szeptemberétől online időpontfoglaló rendszerben előre megnézhető, mely napokon vannak még lovak részére szabad időpontjaim. Azonban az időpontot csak telefonon vagy email-ben lehet lovak részére lefoglalni.

Akadályoztatás esetén kérem, legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt mondja le emailben (info@drtornyi.hu), vagy értesítsen sms-ben a +36 20 323 0121 telefonszámon. A telefonszám kedden és csütörtökön 14-20 óra között, szerdán 8-12 óra között, valamint pénteken 8-16 óra között hívható/érhető el sms-ben. Ezen időpontokon túl érkezett sms-eket nem áll módomban elfogadni.

Amennyiben foglalását elmulasztja lemondani a vizsgálatot megelőző 24 órán belül, úgy – a hatályos Általános Szerződési Feltételek 4.7. pontjára figyelemmel – a vizsgálat költségét, valamint a kiszállási díjat megtéríteni szíveskedjék! Bérletesek esetében ilyen esetben 1 alkalom automatikusan levonásra kerül. A szolgáltatások aktuális díjairól, illetve a hatályos Általános Szerződési Feltételekről a honlapomon tájékozódhat.

Jelenleg kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség!

Sürgősségi betegellátást nem végzek!