Évértékelő. Köszönök mindent 2022!

Az idei év eleje elég sűrűre sikerült, így csak a napokban jutottam el odáig, hogy egyáltalán rá tudok nézni a tavalyi évre és össze tudom szedni a gondolataimat vele kapcsolatban. 

A tavalyi év nekem is, mint úgy gondolom sokunknak, bőven tartogatott kihívásokat, nehézségeket. Ezekkel együtt is arra a következtetésre jutottam, hogy a 2022-es évem csodálatos és nagyon tartalmas volt. Minden izgalmával együtt. 

Kezdeném azzal, hogy a cégem életében történt egy nagy változás, hiszen cégformát váltottam, így megalapítottam életem első Kft.-jét.  

Nagyon sokat tanultam és volt szerencsém nagyon sok tudást át is adni.
Sok előadást tartottam és túlestem életem első angol nyelvű előadásán is a Nemzetközi Állatorvostanhallgatók Szövetségének köszönhetően. A hallgatóktól nagyon jó visszajelzéseket kaptam. Azt mondták kicsit érződik a német nyelvű akcentusom, de arra biztattak, hogy minél többet adjak elő.

Ezen kívül tartottam előadást lovas témakörben állatorvosi asszisztensi képzésen és a Szegedi Tudományegyetem lótenyésztő másoddiplomás képzésén, valamint kutyás témában a Láthatatlan Póráz Módszer & Program tréner képzésén.
Még szakdolgozatosaim is voltak, én voltam a külsős konzulensük. Ez is nagyon izgalmas és megtisztelő feladat.
Novemberben voltam kétnapos lógyógyász állatorvosok konferenciáján. Ezt is nagyon élveztem.
Az egyetemünkön idén is megrendezésre került az alternatív gyógymódok fakultáció, ahol egy egész szombati modult kaptam. 

Külföldi képzéseken is részt vettem. Németországban és Belgiumban, táplálkozásterápiás témákban. Nagyon büszke vagyok rá, hogy az egyik esetismertetésem olyan jól sikerült, hogy bekerült a nemzetközi felületeken a blogba, ahol minden szakember és érdeklődő számára elérhető, el lehet olvasni. 

Cégem 2022-ben ünnepelte a 8. születésnapját, így megtartottuk a vállalkozásom első nagyobb kampányát. Ez nagyon sok dolgot hozott, nagyon sok izgalmas dolog történt. 

Pudleiner Évával közreműködve készítettem egy google kérdőívet, amit több mint 300 lovas kitöltött, hogy az előre megtervezett lovas útvonalak ügyében még több információhoz juthassunk.

Ebook-ok tekintetében nagyon termékeny volt az évem, hiszen 3 ebook-ot is készítettem. Kettőt lovas, egyet kutyás témában. 

Beindult a hírlevelezésem is, köszönhetően virtuális asszisztensemnek, Eiler Juditnak. Az, hogy vele elkezdtem együtt dolgozni, az egyik legjobb döntés volt az évben.  

Nagyon szuper együttműködéseim is voltak. A Sweet Delight Budapest csapatával jutifalatokat készítettünk a szülinapi kampányomhoz.
Sulyán Design Zsuzsival és Lukács Emese barátnőmmel közreműködve az arculatomhoz passzoló hátizsákokat készítettünk a téli kampányomhoz. Ezek nagyon kreatív és izgalmas projektek voltak.
Helgával pedig volt két nagyon jó hangulatú fotózásunk. Ennek biztos, hogy lesz még folytatása. 🙂

A WakeUp magazinban készült velem egy interjú. Őszinte és nagyon jó hangulatú, nézd meg, ha egy kicsit jobban szeretnél megismerni. 

Tavaly próbáltam tudatosítani a tartalomgyártásomat. Ez azt hiszem egész jól sikerült, mert beneveztem a Zsolya Communication Év Vállalkozója 2022 versenyére, ahonnan sikerült elhoznom a legtudatosabb tartalomgyártónak járó díjat. Nagyon hálás vagyok ezért, óriási boldogság volt. Még most is az. 

Elindultam Szitár Lauráék Webbmethod programján, majd meghívtak a webbmethod online konferenciára kerekasztal beszélgetésre is. 

Ennek a sok megszerzett tudásnak és tapasztalatnak az lett az eredménye, hogy minden bátorságomat összeszedve január 9-én elindítottam életem első online lovas és kutyás kurzusát. Ezt egyébként bevezetésként egy 3 részes online minikurzus előzte meg. 

Az online kurzushoz készült egy landing oldal is, ahol már bankkártyával is lehet fizetni. 

A kurzus most is folyik, nagyon szép kis csapat gyűlt össze kutyás és lovas témában is. Az eddigi visszajelzések nagyon jók, izgatottan várom a folytatást. 

Nagyon köszönöm mindenkinek aki ebben támogatott, hogy legyen hozzá bátorságom.

Egy számomra nagyon kedves kis (vagyis nem is olyan kicsi) csapat nagyon sok időt, energiát nem kímélve dolgozott ezeken a projekteken és segített engem. Nagyon hálás vagyok a csapat minden tagjának, nélkülük ez tényleg nem jöhetett volna össze. 

Talán mindent sikerült összeszednem. Nagyon tanulságos ez az év végi/eleji leltár, ilyenkor nagyon sok dolog tisztázódik, helyére kerül. Nálam az is, hogy tavaly valamiért úgy éreztem, hogy nem is pörgök annyira, mint amennyire szoktam. De most, hogy elkészültem az értékeléssel, rá kellett jönnöm, hogy de. 

Mindezek mellett persze a praxisomban dolgoztam is. Több, mint 100 ló fogkezelés van a hátam mögött, a többi kezelésről nem is beszélve. 

És, hogy idén mi lesz? Azt hiszem, hogy az idei év sem lesz kevésbé izgalmas, mint a tavalyi.Legalábbis én nagyon motiváltan vágok bele.
Az biztos, hogy tavasszal újra elindulnak az online kurzusaim, úgyhogy ha nem szeretnél róluk lemaradni, továbbra is kövess a felületeimen. 

Ezen kívül hamarosan jelentkezem a további újdonságokkal is.  

Boldog új évet kívánok! 

 

 

Hogy miért fontos számomra az edukálás, azt egy korábbi blogposztomban elolvashatjátok: https://drtornyi.hu/blog/miert-fontos-szamomra-az-edukalas/ 

 

Ha nem szeretnél lemaradni ezekről a bejegyzésekről? Iratkozz fel a hírlevelemre és még egy hasznos tippekkel teli e-book is a tiéd lehet ajándékba!

By |Published On: 2023.01.17.|Categories: blog|3 hozzászólás|

Oszd meg, válassz platformot!

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelemre és fogadd szeretettel a kutyás és/vagy a lovas kisokost!
Kérlek, írd be a szükséges adataid, jelöld be melyik ebook-ot kéred, és már küldöm is!

3 hozzászólás

  1. […] 2022-es évem értékelését pedig korábbi blogposztomban elolvashatjátok: https://drtornyi.hu/blog/miert-fontos-szamomra-az-edukalas/  […]

  2. […] Hogy miért olyan fontos számomra az edukálás, arról egy korábbi bejegyzésemben olvashatsz: https://drtornyi.hu/blog/miert-fontos-szamomra-az-edukalas/  […]

  3. […] Hogy miért olyan fontos számomra az edukálás, arról egy korábbi bejegyzésemben olvashatsz: https://drtornyi.hu/blog/miert-fontos-szamomra-az-edukalas/  […]

Leave A Comment